Gevulde Komkommer

Voor 8 personen

INGREDIËNTEN
• 1 komkommer
• 1 rode ui, fijn gesnipperd
• 1 blikje wilde roze zalm (213 gram)
• peterselie voor de garnering
• 1 eetlepel olijfolie extra vierge
• 1 theelepel azijn
• peper

BEREIDINGSWIJZE
Was de komkommer goed en snijd deze in stukken van 3 cm. Hol de stukken komkommer uit met een mesje of theelepel. Zet ze hierna omgekeerd op een stuk keukenpapier. Meng de rest van de ingrediënten. Vul de (droge) komkommerbakjes met een deel van de vis-vulling. Garneer met een beetje peterselie.

VOEDINGSWAARDE
Dit gerecht bevat per portie 64,7 kcal
• 6,7 gram eiwitten
• 1,2 gram koolhydraten
• 6,7 gram vetten

TIP
•Je kunt de zalm ook vervangen door tonijn.
• Wanneer je vis-vulling over hebt, kun je het ook gebruiken voor op een toastje.