BenFit Paasbrunch 2016

Paasbrunch idee Frisse fruit smoothie

Ingrediënten voor 4 glazen:
200 gram rood fruit uit de diepvries
1 liter magere yoghurt
4 deciliter cranberry sap
1 eetlepel vloeibare honing 

Bereidingswijze:

Doe het bevroren fruit met de yoghurt, cranberry sap en de honing in een mengbeker van een blender. Mix alles tot een schuimige romige drank.
Schenk de smoothie in hoge champagneglazen.

Paasbrunch idee Gevulde eieren

Ingrediënten voor 4 gevulde eieren:
4 eieren
100 gram magere kwark
1 theelepel citroensap
1 kleine rode ui
Verse peterselie naar smaak
Paprikapoeder naar smaak 

Bereidingswijze:
Leg de eieren in een pan met koud water. Breng het water met de eieren aan de kook en laat de eieren 10 minuten koken tot je hardgekookte eieren hebt.
Laat de eieren schrikken in koud water.
Meng de magere kwark met een fijngesneden rode ui, verse fijngesneden peterselie, citroensap en wat kruiden naar smaak.
Pel de eieren en snij ze voorzichtig in de lengte doormidden. Haal de dooiers uit de eieren en meng de dooiers met het kwarkmengsel. Vul de halve eieren met het kwarkmengsel. Garneer met een klein takje peterselie. 

Klik hier voor de PDF