Vis met diverse groente

Ingrediënten voor 4 personen:
4 el olijfolie
400 g kabeljauwfilet
2 uien
100 g geraspte jonge kaas
900 g minikrieltjes
800 g wokgroente
2 tl gedroogde tijm

Bereidingswijze:
Zet de ovengrill aan. Verhit 1 el olie in een pan met antiaanbaklaag. Dep de kabeljauw droog, bestrooi met peper en eventueel een beetje zout en bak in 4 min. bijna gaar. Keer halverwege. Snijd ondertussen de uien in halve ringen. Verhit 1 el olie in een wok en roerbak de ui 2 min. op hoog vuur. Meng de kaas erdoor. Neem de vis uit de pan en leg in een ingevette ovenschaal. Verdeel het kaas-uimengsel erover. Zet ca. 6 min. in de oven onder de grill. Maak ondertussen de wok schoon en verhit hierin de rest van de olie. Roerbak de krieltjes 3 min. Voeg de wokgroente en tijm toe en roerbak nog 5 min. Verdeel over 4 borden en verdeel de vis erover.

Dit gerecht bevat 535 kcal per persoon

  • 53 g koolhydraten
  • 34 g eiwit
  • 19 g vet