Visfilet met courgette en tomaat

Om de richtlijn van wekelijks vis te halen hebben wij gekozen voor een heerlijk recept met vis.

Visfilet met courgette en tomaat

Ingrediënten voor 2 personen:
250 gram visfilet bijvoorbeeld koolvis
400 gram aardappelen
2 courgette
2 tomaten
1 mespunt oregano
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel pesto

Bereidingswijze:
Warm de oven voor op 175° C.
Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Was de courgette en snijd hem in hele kleine blokjes.
Meng de groente in een ovenvaste schaal en voeg wat oregano, peper en de olie toe.
Bestrijk de vis met de pesto en leg de filets in het groentemengsel.
Laat het gerecht in het midden van de oven in ca. 25 minuten gaar worden.
Kook, pof of bak de aardappelen naar wens. 

Dit gerecht bevat 406 kcal per persoon

• 43 gram koolhydraten
• 39 gram eiwit
• 8 gram vet