Gevulde komkommer

Ingrediënten voor 8 personen:
1 komkommer
1 rode ui, fijn gesnipperd
1 blikje wilde roze zalm (213 gram)
peterselie voor de garnering
1 eetlepel olijfolie extra vierge
1 theelepel azijn
peper

Bereidingswijze:
Was de komkommer goed en snijd deze in stukken van 3 cm. Hol de stukken komkommer uit met een mesje of theelepel. Zet ze hierna omgekeerd op een stuk keukenpapier. Meng de rest van de ingrediënten. Vul de (droge) komkommerbakjes met een deel van de vis-vulling. Garneer met een beetje peterselie.

Voedingswaarde:
Dit gerecht bevat per persoon:

  • 64,7 kcal
  • 6,7 gram eiwitten
  • 1,2 gram koolhydraten
  • 6,7 gram vetten

Tips
• Je kunt de zalm ook vervangen door tonijn.
• Wanneer je vis-vulling over hebt, kun je het ook gebruiken voor op een toastje.