"Ik voel me momenteel fit en gezond. Mensen om me heen zien het verschil!

Mijn naam is Annelies Koopmans en ik ben 23 jaar. Mijn gehele leven heb ik al problemen gehad met mijn gewicht. Ik heb in die jaren verschillende dieet programma’s gevolgd, maar niks hielp. Mijn gewicht bleef hetzelfde of het kwam er dubbel aan. Na het overlijden van mijn beide oma’s en opa heb ik een zware tijd gehad en begon ik enorm veel aan te komen. Op dat moment was voor mij de maat vol en moest en zou ik afvallen.

Ik heb goed om me heen gekeken wat nou het beste voedingsprogramma voor mij was dat het beste resultaat opleverde. Na onderzoek heb ik besloten het programma Benfit te volgen bij Ursus in Leeuwarden. Ik heb hier voor gekozen, omdat ik goede begeleiding tijdens mijn afvalperiode wou hebben. Ik wou niet alleen begeleiding bij het sporten, maar ook bij de voeding.

Begin maart 2011 ben ik begonnen met het programma Benfit. Aan het begin van het 12 weken programma woog ik 116,7 kg. Momenteel (na 12 weken) weeg ik 104,1. Dat houdt in dat ik na 12 weken 12,6 kilo ben afgevallen! Ik zit nog niet op mijn ideale gewicht en daarom zal ik verder gaan met een volgend 12 weken programma.

De begeleiding was van begin tot eind van deze periode erg goed. Ik had die begeleiding nodig, want anders kwam ik niet tot dit resultaat. Er moet gewoon iemand continu achter me aan zitten om me aan te sturen en dat was hier zeker het geval. Ik voel me momenteel zo fit en ook gezond. Mijn conditie is enorm verbeterd en daar ben ik erg blij om. Mensen om me heen zien het verschil en dat geeft een enorme boost om toch door te gaan!

Groeten Annelies