Sportschool van de Maand December:

Women Sports Only Schoonhoven 

handtekening digitaal.jpg
 

Uniek samen met BenFit!

Je wilt gezonder leven, je conditie verbeteren of welke reden JIJ ook hebt! Je bent welkom bij Women Sports Only Schoonhoven!

Sportiviteit, gerichte trainingen, persoonlijke begeleiding, voeding, leefstijl, maar ook gezelligheid en een uitstekende en ongedwongen sfeer zijn de hoofdkenmerken van Women Sports Only Schoonhoven.
Inmiddels is Women Sports Only Schoonhoven in 3,5 jaar uitgegroeid tot een begrip in de regio Schoonhoven en zijn we het “Leefstijlcentrum van de regio Schoonhoven”
In januari 2013 hebben wij wegens het enorme succes de ruimte geheel verbouwd om klaar te zijn voor de toekomst! Een grotere groepslesruimte, 2 zonnestudio’s toegevoegd en veel nieuwe apparatuur aangeschaft. De “doelgroep” 35 + vrouw is inmiddels niet meer van toepassing. Vele jonge vrouwen weten ons ook te vinden. Geweldig, dat is het doel, iedereen van jong tot oud moet bij ons de juiste training kunnen volgen en zich op haar gemak voelen. Het zorgt voor een ongekende positieve sfeer!

Het team van women sports only Schoonhoven

Het team van women sports only Schoonhoven

De Schoonhoven Leefstijl en Diabetes Challenge!

Als enige in de omgeving van Schoonhoven bieden wij het programma de “Schoonhoven Leefstijl Challenge” aan! Hiervoor hebben wij de opleiding Overgewicht Preventie Coach bij Eefa gevolgd en behoren daardoor tot het Overgewicht Preventie Netwerk Nederland!  Meer informatie over het programma is te vinden op www.schoonhovenleefstijlchallenge.nl
De Schoonhoven Leefstijl en Diabetes Challenge is ontwikkeld om je te helpen fitter, sterker en gezonder te worden. De Challenge werk vanuit 3 pijlers. Bewegen, Voeding en Mentale Fitheid. Elk vlak krijgt positieve aandacht. Deze pijlers zijn voor iedere vrouw belangrijk maar zeker voor vrouwen met Diabetes!

Door deze pijlers was het een logische stap om te gaan samenwerken met BenFit! BenFit heeft immers dezelfde pijlers! Het voedingsprogramma werkt met een persoonlijk voedingsadvies voor ieder klant. Is op ieder individu persoonlijk afgestemd, heeft een werkboek wat je leert waar de valkuilen zitten, zodat je deze valkuilen herkend en kunt omkeren in een positieve gedachte! 

Gezonde en actieve vrouwen die met onze hulp een ander leefpatroon hebben kunnen aannemen en dit ook volhouden! Dankzij BenFit en dankzij het team van Women Sports Only Schoonhoven!

Het interieur van Women Sports Only Schoonhoven

Het interieur van Women Sports Only Schoonhoven

Met name de groepslessen zijn ontzettend populair en inmiddels hebben we lessen op alle ochtenden en avonden. Heel gevarieerd zodat er voor ieder een les is die aanspreekt bij de behoefte van trainen. Iedereen kan mee doen, het maakt niet uit of je de maat kan houden, weinig gewicht op je halter hebt of even pas op de plaats maakt. Dat is het fijne om te trainen bij ons. Je bent begonnen met bewegen en dat is geweldig!! Iedereen motiveert en stimuleert elkaar!

Wil je meer informatie over Women Sports Only Schoonhoven? Kijk dan op  http://www.womensportsonlyschoonhoven.nl/

Alles onder 1 dak! Het Leefstijlcentrum voor vrouwen in de regio Schoonhoven!