Sportschool van de maand maart 2016:
 

FIT4ALL Meerhoven

"Kwaliteit, betrokkenheid en professionaliteit zijn onze speerpunten!" Wij vinden het belangrijk dat onze leden op de juiste manier bewegen, bewust omgaan met hun voeding en bewust zijn dat ontspanning in het dagelijks leven belangrijk is. Wij willen dat iedereen het belang van een gezonde en actieve leefstijl inziet. De slogan van Fit4All Meerhoven is daarom ook: "Omdat uw gezondheid belangrijk is!" vertelt Marco Nooijen Club Manager Fit4All Meerhoven.  

Bij Fit4All Meerhoven is iedereen van harte welkom. Door het enthousiasme van het team voelt u zich direct thuis. Wij bieden faciliteiten aan voor alle leeftijden. Zoals fitness onder professionele begeleiding en meer dan 40 groepslessen per week voor zowel binnen- als buitensporten in het mooie park van Meerhoven. Er is ook voldoende aandacht voor ontspanning. 

Wij bieden BenFit aan d.m.v. persoonlijk contact. Elke sporter bij Fit4All heeft zijn eigen doel en motivatie om dit doel te bereiken. Het succes dat de deelnemers bereiken delen ze met veel trots aan ons. Wij zetten deze verhalen in om nog meer mensen enthousiast te maken voor een gezonde en actieve leefstijl!

Succesverhaal van Deelneemster Yvonne Adams, zij heeft het leefstijlprogramma gevolgd (foto links) ."Mijn naam is Yvonne, ik ben 53 jaar en woon in Veldhoven. Mijn gewicht 84,2kg en vetpercentage 41%. Mijn huidige gewicht is 73,9kg en vetpercentage 35,8%! De extra kilo's zijn er de laatste 10 jaar in een rap tempo bijgekomen. Verkeerde dingen eten, zittend werk en verder weinig beweging was de oorzaak en voor mij was het duidelijk dat ik aan de slag moest met mijn gezondheid. De knop ging om! Ik investeerde in nieuwe sportkleding, keukenweegschaaltjes (onmisbaar) en lunchdoosjes. Mijn nieuwe leven kon beginnen! Ik vond het super handig, een lijst die mij van dag tot dag precies vertelt wat, wanneer en hoeveel ik moet eten en drinken. Ik verbaasde me over de variatie en soms ook over de hoeveelheden. In vond al gauw het beste sportritme voor mij. Het leefstijlprogramma gaat onderdeel worden van je dagelijkse routine. In het begin liep ik nog met het leefstijl boodschappenlijstje door de supermarkt. Nu weet ik wat ik standaard in huis moet hebben. Uiteindelijk gaat het ook om de discipline. Iedere dag weer de juiste keuzes maken. Ik kies voor deze manier van leven!"

foto4.jpg

De ervaring van een van de coaches: Nordin (foto rechts) is een van de leefstijlcoaches van Fit4All Meerhoven. Veel leden hebben als doelstelling gewichtsverlies. Bij deze doelstelling is bewegen belangrijk maar een gezonde en goede voeding kan daarbij niet ontbreken. Mijn ervaring is dat leden in eerste instantie hun eigen voeding prima vinden.  Ze denken gezond en gevarieerd te eten. Ze komen vaak met de vraag: 'moet ik dan minder gaan eten en moet ik shakes gaan drinken?' Dan leg ik ze uit dat het BenFit programma werkt op basis van gezonde voeding zonder shakes. Als voorbeeld laat ik ze een weekmenu zien om aan te geven hoe makkelijk het is. Het is een kwestie van de juiste keuzes maken! Door mijn enthousiasme over het leefstijlprogramma overtuig ik leden om te starten met het programma. Met veel plezier begeleid ik de leden naar een gezondere leefstijl!

Wil je meer informatie over Fit4All Meerhoven? Kijk dan op http://www.fit4all.nu/