In 2010 ben ik op eigen kracht 20 kilo afgevallen en heb dat 5 jaar redelijk op peil weten te houden tot het laatste half jaar. Door mijn drukke werkzaamheden kwam sporten al snel op de laatste plaats te staan. ‘s Avonds moe thuis komen en mezelf dan niet meer naar de sportschool weten te slepen. Na de vakantie van zomer 2016, was de maat vol. Ik ging op de weegschaal staan en zag dat er 9 kilo was bijgekomen. De knop ging om en ik maakte een afspraak bij Medisport Etten-Leur.
Op 1 Augustus 2016 ging ik vol goede moed naar mijn eerste afspraak. Op de weegschaal ging ik de heftige confrontatie met mezelf aan. Een aantal zaken moesten mij van het hart. Ik ben deze zomer 50 jaar geworden, dus ik wilde wel lijnen maar toch ook blijven genieten. Mijn BenFit coach, Manon, begreep dat meteen en sprak met mij af dat ik 2 wijntjes in het weekend mocht drinken.

Op 2 Augustus 2016 was dus de eerste dag van mijn dieet en de menu´s die ik had gekregen maar op die dag is ook mijn man jarig en hij wilde graag uit eten. De eerste dag leek dus al een dilemma. Van Manon mocht ik wel uiteten, als ik maar bewuste keuzes zou maken. Ik bestelde vis maar de wijn liet ik staan. De eerste week viel ik al 8 ons af.
Zo gingen er 12 weken voorbij met elk weekend wel een etentje, reisje of feestje. Door bewuste keuzes te maken en met aanmoediging van Manon ben ik 9,5 kilo afgevallen! Eindelijk terug op mijn gewicht na mijn grote afvalrace van 6 jaar lang. Ik zit nu heerlijk in mijn vel en krijg veel complimenten. Mijn kleding zit weer lekker en ik voel me weer zelfverzekerd. Ik ben blij met mijn keuze voor BenFit. Het is een levensstijl en geen dieet. Je leert gevarieerd en lekker te eten. De begeleiding is geweldig! Mijn coach is één en al oor en positief.

Manon, hartelijk dank voor jouw geweldige steun!

Caroline