Met de software van BenFit kun je deelnemers in een handomdraai voorzien van op maat gemaakte voedingsadviezen die helemaal met de tijd meegaan.

Met makkelijke recepten help jij je deelnemer met afvallen, spiermassa opbouwen en opnieuw in balans komen. Met BenFit kun je de tijd nemen om je deelnemer echt te coachen. De BenFit-coachmiddag geeft jou de juiste tools om aan de slag te gaan. Je kunt terugvallen op diëtisten achter de helpdesk en deelnemen aan exclusieve verdiepingsopleidingen.

Met de juiste coaching halen je deelnemers goede resultaten en creëer je ambassadeurs voor jouw onderneming. Er liggen complete marketingconcepten in jouw eigen huisstijl voor je klaar, maar je mag ook je eigen concept opzetten waarin BenFit je ondersteunt.

Marketingacties

Om het BenFit-programma een boost te geven in je bedrijf kun je gebruik maken van één van onze marketingacties. De marketingacties worden volledig uitgewerkt en gepersonaliseerd toegestuurd. Onder andere met behulp van draaiboeken, powerpoints en documenten voor flyers en posters trek je nieuwe en bestaande leden aan om het programma te volgen.

Met het gebruik van een BenFit marketingactie kun je direct van start! Kijk snel verder naar het aanbod en kies een actie die past binnen jouw bedrijf, visie en wensen.

Bekijk onze acties

Workout Builder

Het lifestyleprogramma van BenFit focust zich naast voeding ook op beweging en relaxen. BenFit heeft als unieke toevoeging een workoutbuilder waarbij jij workouts kunt inplannen voor jouw klanten. Denk hierbij aan: homeworkouts, complete fitness schema’s en yoga oefeningen.

Je kunt natuurlijk zelf eenvoudig schema’s maken óf kiezen uit onze database van meer dan 300 oefeningen en workouts. Op deze manier heb jij in 1 app alles zitten voor jouw klanten.

Meer informatie

Opleidingen en ondersteuning voor coaches

BenFit geeft trainingen aan coaches, basis- en vervolgopleidingen. Met gezonde voeding als uitgangspunt en de ervaring die jij in de praktijk opdoet word jij een succesvolle coach.

Met de verdiepingsopleiding die onze professionals geven ga je nog een stap verder. Aan de hand van praktijksituaties geven we diverse voorbeelden om tot een juiste analyse te komen. Je bent beter in staat je deelnemers te helpen en te begeleiden met méér kennis en inzicht.

Meer informatie

Consultancy

Wij bieden je strategisch advies op maat en zorgen ervoor dat jij als BenFit ondernemer heel veel leert. Dankzij onze jarenlange ervaring als marktleider beschikken wij over een uitgebreide expertise. Wij begeleiden je bij alle processen van A tot Z met kant-en-klare plannen om bij jou werk uit handen te nemen. Heb je het gevoel dat je moeite hebt anderen te overtuigen of een pakket te verkopen? Wij helpen je met praktische handvatten en effectieve methodes om je communicatieve en sales vaardigheden te verbeteren.

Stap voor stap op weg naar blijvende verbeteringen op lange termijn om het gewenste resultaat te behouden. Wij zetten ons in voor uitvoerbare oplossingen en sturen jou naar praktijkgerichte adviezen met een makkelijke uitwerking.

Meer informatie

Gratis demo aanvragen

Vul het formulier in en we leggen je graag uit wat BenFit allemaal kan met behulp van de gratis demo.