Met de software van BenFit kun je deelnemers in een handomdraai voorzien van op maat gemaakte voedingsadviezen die helemaal met de tijd meegaan.

Met makkelijke recepten help jij je deelnemer met afvallen, spiermassa opbouwen en opnieuw in balans komen. Met BenFit kun je de tijd nemen om je deelnemer echt te coachen. Een vooropleiding is niet noodzakelijk. De BenFit-coachmiddag geeft jou de juiste tools om aan de slag te gaan. Je kunt terugvallen op diëtisten achter de helpdesk en deelnemen aan exclusieve verdiepingsopleidingen.

Met de juiste coaching halen je deelnemers goede resultaten en creëer je ambassadeurs voor jouw onderneming. Er liggen complete marketingconcepten in jouw eigen huisstijl voor je klaar, maar je mag ook je eigen concept opzetten waarin BenFit je ondersteunt.

Marketingacties

Om het BenFit-programma een boost te geven in je bedrijf kun je gebruik maken van één van onze marketingacties. De marketingacties worden volledig uitgewerkt en gepersonaliseerd toegestuurd. Onder andere met behulp van draaiboeken, powerpoints en documenten voor flyers en posters trek je nieuwe en bestaande leden aan om het programma te volgen.

Met het gebruik van een BenFit marketingactie kun je direct van start! Kijk snel verder naar het aanbod en kies een actie die past binnen jouw bedrijf, visie en wensen.

Bekijk onze acties

Workout Builder

In het lifestyleprogramma van BenFit zit ook een workout builder. Hiermee kun jij workouts inplannen voor jouw klanten. Thuisoefeningen, fitness schema’s, maar ook yoga oefeningen of het maken van een wandeling. Het schema kan zelf worden opgesteld maar er kan ook gekozen worden voor kant-en-klare schema’s.

Meer informatie

Gratis demo aanvragen

Vul het formulier in en we leggen je graag uit wat BenFit allemaal kan met behulp van de gratis demo.