BenFit is meer dan alleen gewicht verliezen

  • Positief in het leven staan

  • Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht

  • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

Het BenFit-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om een gezonde lifestyle te realiseren. Jouw coach helpt je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

Ben jij klaar voor een gezonde lifestyle? Kijk dan hier waar jouw dichtstbijzijnde coach is!

Het BenFit-programma werkt aan een gezonde lifestyle met drie essentiële pijlers

EET

Afvallen? Wij zijn meer van het volhouden

Je ontvangt wekelijks een op maat gemaakt voedingsplan. Dit betekent dat er rekening gehouden wordt met jouw wensen en behoeftes. Er staat ook een handige boodschappenlijst klaar. waarin de maaltijden van je partner en/of familie in meegenomen worden.

De recepten zijn lekker en gemakkelijk klaar te maken. Je valt af zonder honger! En heb je iets niet in huis? Dan kun je het recept eigenhandig vervangen.

BEWEEG

Jojo-en… De enige beweging die we afraden!

Het BenFit-programma zorgt ervoor dat gezonde beweging een vast onderdeel van jouw gezonde leefstijl wordt. Jij gaat ervaren wat lichaamsbeweging voor je doet en je gaat het verschil voelen, zowel geestelijk als lichamelijk.

Jouw persoonlijke BenFit-coach geeft advies wat jij het beste kunt doen op het gebied van lichaamsbeweging.

Het BenFit-beweegadvies ondersteunt verantwoord afvallen tot 0,5-1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over gezond bewegen en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe beweegpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Eet en Relax.

RELAX

Wij dachten eerder aan een balansleven

BenFit zorgt dat je heel bewust gaat werken aan de balans tussen inspanning en ontspanning. Daarom ga je tijd voor ontspanning inbouwen in jouw leven en regelmatig heel bewust kiezen voor een moment voor jezelf.

Onderschat de kracht van jouw denkwijze niet. Daarom staat positief denken tijdens het BenFit-programma centraal. Positief in het leven staan, meer genieten en lekkerder in je vel zitten. Het maakt je optimistisch en sterk, je ziet de mogelijkheden en je grijpt elke kans aan om jouw doel te verwezenlijken.

Werkboek

Optioneel is om naast je BenFit-traject nog het BenFit-werkboek te bestellen. In het werkboek vind je informatie over gedragsverandering en allerlei opdrachten, tips en tools om zelf met gedragsverandering aan de slag te gaan. Het boek richt zich hierbij ook op de drie pijlers: Eet, Beweeg en Relax.

Bestel het werkboek

Vind een geschikte coach bij jou in de buurt

Actieve sportcentra / personal trainers:

Hulp nodig?

Vul onderstaand formulier in als je onze hulp wilt bij het vinden van een geschikte coach.
    Ervaringen van coaches en deelnemers