Dittie Bekenkamp – NLPT

Met behulp van BenFit ben ik bijna 90kg afgevallen en lukt het me prima om op gewicht te blijven. In het verleden ben ik vaker afgevallen, maar nooit met een blijvend resultaat. De diëten die ik probeerde hield ik niet vol en de kilo’s kwamen er net zo hard weer bij. Bovendien voelde ik me niet gezonder met zo’n dieet.

Nu is dat anders. Met BenFit volg ik geen dieet, maar heb ik anders leren eten en voel ik me gezonder en fitter. Door de leuke gerechten en recepten merk ik dat gezond eten geen straf is en dat je geen honger hoeft te lijden voor een gezond gewicht. Ik kreeg op maat gemaakte voedingsschema’s van mijn coach en die heb ik altijd strikt gevolgd. Ik durf wel te zeggen dat je sowieso resultaat boekt als je het programma goed volgt.

Uiteraard ben ik hierbij fanatiek gaan sporten. De combinatie van personal training en de geweldige begeleiding van mijn BenFit coach Dennis van NLPT is voor mij de juiste oplossing geweest. Ik heb het BenFit programma 3x 12 weken gevolgd. Daar waar ik normaal gesproken weer aan zou komen in een stressvolle periode, bleef ik zélfs toen goede resultaten boeken. De menu’s en trainingen geven me houvast die ik nodig heb. Ik sport nog steeds meerdere keren per week. Voedingsschema’s volg ik niet meer. Ik heb de nieuwe manier van eten me eigen gemaakt.

Ik wil met mijn verhaal andere mensen helpen, daarom ben ik in opleiding om zelf BenFit coach te worden. Mijn leven is zo ontzettend veranderd, ik heb zoveel meer energie, voel me gezonder en fitter en kan zoveel dingen die ik eerder niet kon.
Twijfel jij nog? Lijkt sporten je niet leuk en houd je diëten niet vol? Dat zei ik ook en kijk waar ik nu sta!