Van idee tot impact

Jouw bedrijf verdient de beste marketing!

“De beste reclame word gemaakt door tevreden klanten.”

Met persoonlijk drukwerk, doordachte presentaties, mailings en een draaiboek maak jij van marketing een succes.
Zo trek je nieuwe én bestaande klanten aan en creëer je impact voor jouw bedrijf.

Lees hieronder meer over de campagnes.

De Afvalrace

Met een team is het leuker!

Met De Afvalrace breng je een groep deelnemers bij elkaar die allemaal hetzelfde doel hebben, namelijk afvallen. Dit gebeurt in groepsvorm wat heel krachtig kan werken. 
Wij hebben de gehele race mét marketingdocumenten ontwikkeld welke je in kunt zetten om bijvoorbeeld een informatieavond te organiseren of om op verschillende social media kanalen de actie te promoten.

Slank & Fit in 6 weken

Meer bewegen en beter eten

Deelnemers gaan in groepsverband werken aan een gezond, slank en fit lichaam. Ook conditie opbouwen is een belangrijke doelstelling in deze 6 weken.

Als BenFit coach ontvang je o.a. een draaiboek, presentaties en een voorbeeldmailing. Deze kun je inzetten om nieuwe klanten aan te trekken en oud-klanten weer te enthousiasmeren.

Fit& Vitaal

In 12 weken naar een vitalere versie!

Deze kant-en-klare marketingactie is bedoeld voor mensen van 40 jaar en ouder die willen werken aan hun vitaliteit. De deelnemers zullen individueel aan hun vitaliteit werken. Als coach zorg je ervoor dat ze 12 weken worden voorzien van een plan op maat. Wij leveren het ondersteunende materiaal zodat gegarandeerd een succes wordt!

60 Day Happy New You

Goede voornemens nu echt volhouden!

De ideale campagne om in januari in te zetten. De deelnemers gaan 60 dagen onder jouw begeleiding werken aan een fit lichaam en een goede gezondheid. Het is lang genoeg om resultaat te zien en kort genoeg om het laagdrempelig te maken

Je ontvangt het draaiboek, de PowerPoint voor de informatieavond en gepersonaliseerd beeldmateriaal voor op Facebook, Instagram, website en voor in een mailing zodat je deelnemers via diverse kanalen kunt benaderen.

Samen Fit

Ook op afstand samen fit!

Met de marketingcampagne ‘Samen Fit’ gaan je klanten in groepsverband -online- werken aan hun gezondheid.
Ze ondersteunen elkaar om gezond te eten, meer te bewegen en beter te relaxen. 
Je ontvangt o.a. PowerPoint presentaties, een intakeformulier en een voorbeeldmailing. 

Christmas Countdown

Gezonder leven in de 8 weken richting kerst

Met de Christmas Countdown gaan je deelnemers individueel werken aan een gezondere leefstijl. Met behulp van coachgesprekken en wekelijkse challenges via de mail gaan je deelnemers 8 weken lang alles leren over gezond eten, bewegen, ontspannen, slim boodschappen doen, voldoende drinken en nog meer.

Je ontvangt het draaiboek, een marketingplanning, mailings voor de 8 challenges en gepersonaliseerd beeldmateriaal voor op Facebook, Instagram en website.

50 Day Summer Shape-Up

In 50 dagen fit voor de zomer

Met deze actie breng je je klanten in 50 dagen in vorm voor de zomer! Op een verantwoorde manier leren ze écht werk te maken van hun goede voornemens en gaan ze fit de zomer in!

Je ontvangt ondersteunend materiaal zoals presentaties, een mailing en een draaiboek om te zorgen dat ze hun doelstellingen halen.

Beweeg Meer In 5 Weken

Stap voor stap beter leren bewegen

Ben je klaar om een groep deelnemers méér te laten bewegen en af te laten vallen? 
Met deze marketingcampagne breng je een groep deelnemers bij elkaar die allemaal datzelfde doel hebben.  
Ze gaan samen sporten en er zijn gezamenlijke weegmomenten + een workshop. 

Je creëert ambassadeurs voor de club en je werkt aan een goede retentie.

Thuischallenge

Coachen op afstand!

Met behulp van de Thuischallenge motiveer je deelnemers om op een laagdrempelige manier om thuis aan hun fitheid te werken. Op afstand coach je deelnemers naar een gezond voedingspatroon en bied je laagdrempelige sportoefeningen aan.

Je ontvangt gepersonaliseerd beeldmateriaal voor op Facebook, Instagram, website en voor in een mailing zodat je deelnemers via diverse kanalen kunt bereiken.

Muscle Plus

Vergroot spiermassa op verantwoorde manier!

Muscle-plus is voor hardcore sporters. Het is een combinatie van een training + voeding + supplementen = resultaat. Er staan speciale menu’s en trainingsschema’s klaar voor je klanten.

Middels gepersonaliseerd materiaal en het draaiboek promoot je de informatieavond via online en offline kanalen.

Gratis coach demo aanvragen

Vul het formulier in en we leggen je graag uit wat BenFit allemaal kan.

Ben je geen coach en wil je het programma zelf volgen?
Ga dan naar de deelnemer-infopagina.