BenFit

De Meerheuvel 6a
5221 EA ‘s Hertogenbosch

Tel: +31 (0)73-6990939
Email: info@benfit.nl

KvK: 82578168

Een unieke module voor SPIEROPBOUW met SUPPLEMENTEN.

Heb je er weleens aan gedacht om begeleiding aan te bieden aan de groep van hardcore sporters in jouw gym, met voeding en supplementen? Maar mis je de kennis over dit onderwerp? En heb je geen tijd om goede begeleiding te geven? Zijn er sporters bij jou die op eigen houtje bezig zijn maar die jij verantwoord wil kunnen begeleiden? Dan is dit webinar zeker interessant voor jou!

Al 15 jaar werken we samen met coaches, trainers en consultenten zoals jij en bieden we een totaaloplossing op het gebied van voeding.

Tijdens dit webinar op 24 april om 12.30u vertellen we je de belangrijkste informatie over het nieuwe concept Muscle Plus. Hoe ga je de ‘bomen’ inzetten, welke supplementen worden er gebruikt en waar moet je op letten. Ook gaan we het hebben over wat je er voor kunt vragen; hoeveel je ermee kunt verdienen. Je kunt live vragen stellen tijdens het webinar. Het webinar zal ook worden opgenomen en kun je later terug kijken.

Uiteraard sluiten we af met een interessante aanbieding die je niet wilt missen.

Meld je hier direct aan voor het gratis webinar op 24 april om 12.30u
  Andere ondernemers aan het woord:

  BenFit is een vast onderdeel van ons concept. We werken met lifestyletrajecten van 12 weken waarin we BenFit, het sporten en de 3Dscan combineren. De resultaten zijn erg goed. Het coachprogramma werkt snel en eenvoudig. We kunnen de voedingslijsten afstemmen op de behoefte van onze deelnemers.
  read more

  ‘Ik zou het programma aan iedere ondernemer aanraden’Dirk en Cindy, coaches Sportstudio Dokkum

  Met mijn zus run ik Sorella Beauty en was ik ook op zoek naar een voedingsconcept, waar de voedingsplannen automatisch gemaakt worden, maar niet alleen via een app. Via een social media-advertentie kwam ik BenFit tegen. Na een demo was ik gelijk overtuigd.
  read more

  Ik combineer mijn beauty behandelingen succesvol met BenFitDebora, coach Sorella Beauty

  Als voedingscoach was ik op zoek naar een voedingsconcept, niet met proteïne voeding maar met natuurlijke voedingsproducten. Zeker ook omdat er heel veel werk ging zitten in het handmatig maken van de wekelijkse voedingsplannen voor mijn klanten.
  read more

  Als voedingscoach was ik op zoek naar een voedingsconceptMaika, coach FitfoodMaika

  Met het programma geef je deelnemers weer structuur in hun voedingspatroon. De menu’s zijn zeer gevarieerd en veelzijdig. Ik gebruik het zelf ook regelmatig om inspiratie op te doen. De seizoensproducten die in de menu’s geadviseerd worden zijn een toevoeging.
  read more

  Met BenFit geef je deelnemers structuur in hun voedingspatroon.Mariët, coach Fitness Aalsmeer

  Krijg inzicht in de do’s and don’ts en start met het Muscle-Plus concept binnen jouw bedrijf!

  Meld je hier aan voor het gratis webinar van 24 april om 12.30u