Digitale software voor gewichtsconsulent, (personal) trainer, coach en sportschool maakt voedingsbegeleiding interactief

Eetschema App & voedingsschema-software

De Eetschema App voor jouw deelnemers en bijbehorende voedingsschema-software voor jou en je voedingscoaches maakt BenFit voedingsbegeleiding interactief. Dat maakt je bijzonder flexibel met korte lijnen naar je leden of klanten. In de voedingsschema-software kun je met één muisklik een persoonlijk weekmenu maken.

Software voeding ontwikkeld door diëtisten

De BenFit Eetschema App & Software Voeding is ontwikkeld door gerenommeerde diëtisten. Dat betekent dat alle voedingsadviezen zijn gebaseerd op erkende diëtiek en voedingsleer. De interactieve software is zeer gebruiksvriendelijk: zonder diepgaande kennis van voeding maak je als gewichtsconsulent, therapeut, (personal) trainer, coach, sportschool of fitnesscentrum snel effectieve persoonlijke voedingsschema’s.

BenFit voedingsschema-software

Met de BenFit voedingsschema-software maak jij eigentijdse voedingsadviezen: makkelijke eetschema’s met eenvoudig te bereiden, overheerlijke gerechten. In een handomdraai genereer je persoonlijke voedingsschema’s, zodat je voldoende tijd overhoudt om de deelnemer echt te coachen.

Voor wie is BenFit voedingsschema-software?

  • software sportschool
  • software fitness
  • software gewichtsconsulent
  • software personal trainer
  • software trainers
  • software coaches
  • software fysiotherapeuten
  • software therapeuten
Bekijk onze acties

BenFit Eetschema-App

De BenFit Eetschema-App van de deelnemer heeft diverse functies. Zo maakt de app zelf een boodschappenlijst met daarop alle ingrediënten die de deelnemer nodig heeft voor het bereiden van alle gerechten op het weekmenu.

Deelnemers die zich verder willen verdiepen in voeding, vinden er informatie over calorieën in het weekmenu en grafieken met diverse data. Ook kunnen zij in de Eetschema App workouts en werkboekopdrachten bijhouden.

Met nieuwtjes over bijvoorbeeld uitdagende challenges blijven zij dankzij de BenFit Eetschema App betrokken en kunnen zij zich op een leuke manier meten met andere deelnemers.

Gratis demo aanvragen

Vul het formulier in en we leggen je graag uit wat BenFit allemaal kan met behulp van de gratis demo.