Jijzelf of je trainers, coaches, therapeuten of consulenten kunnen met BenFit aan de slag na een training van slechts 1 dag

Voedingsschema’s maken voor jouw leden of klanten

Zelf gezonde, effectieve eetschema’s maken zonder diëtist of voedingsconsulent

Een voedingsschema maken voor jouw klanten of leden doe je zelf heel eenvoudig met BenFit. De persoonlijke voedingsschema’s genereer je automatisch met onze software die is ontwikkeld door gerenommeerde diëtisten.

Persoonlijke voedingsschema’s maken kun je zelf met BenFit!

Met BenFit kun je zelf op maat voedingsschema’s maken voor jouw deelnemers. Hiervoor hoef je geen diëtist of voedingsconsulent in huis te hebben: jijzelf of je trainers, coaches, therapeuten of consulenten kunnen hiermee aan de slag na een training van slechts 1 dag.

Meer over voedingsbegeleiding

Marketingacties

Hoe begin je met voedingsschema’s maken met BenFit?

Je installeert zelf de software op je computer en jouw deelnemers downloaden de BenFit app op hun smartphone. Vervolgens voer je een uitgebreid intakegesprek met de deelnemer, waarbij je het persoonlijke leven van iemand grondig inventariseert, onder meer:

  • Doet hij of zij lichamelijk zwaar werk?
  • Hoe intensief sport of beweegt de deelnemer?
  • Is er sprake van ziektes, gebreken of allergiën?
  • Is de deelnemer vegetarisch of vegan?
  • Welke ingrediënten eet de deelnemer liever niet?
Bekijk onze acties

Eetschema’s maken met 1 druk op de knop

Deze inventarisatie verwerk je als trainer, coach, therapeut of consulent in de BenFit software. Vervolgens kun je heel simpel met één druk op de knop eetschema’s maken: voedingsschema’s maken die volledig zijn toegespitst op de individuele omstandigheden, eisen en wensen van de deelnemer. De deelnemer krijgt deze persoonlijke voedingsschema’s automatisch in de BenFit eetschema app. En desgewenst worden ze ook automatisch per e-mail toegestuurd.

Hoe hou je de persoonlijke voedingsschema’s bij?

Vervolgens is het voor jou slechts een kwestie van monitoren en bijhouden. Dit doe je heel simpel en snel. Je blijft in contact met de deelnemer en kunt op elk gewenst moment de data aanpassen, bijvoorbeeld als iemand intensiever gaat bewegen en een fitness voedingsschema nodig heeft.

Moet ik de eetschema’s elke week bijhouden?

Wij adviseren om je deelnemers in de eerste fase van 12 weken wekelijks te monitoren. Jouw betrokkenheid geeft de deelnemer extra motivatie. In de volgende fase kun je de frequentie wat terugschroeven. Je kunt weekmenu’s blijven bieden met één klik, zo lang jouw deelnemer ondersteuning wenst bij voedingsschema’s maken.

Gratis demo aanvragen

Vul het formulier in en we leggen je graag uit wat BenFit allemaal kan met behulp van de gratis demo.