Wil je het BenFit-programma een boost geven in je bedrijf? Maak dan gebruik van één van de marketingacties die volledig uitgewerkt en gepersonaliseerd worden toegestuurd. Onder andere met behulp van draaiboeken, powerpoints en documenten voor flyers en posters trek je nieuwe en bestaande leden aan om het programma te volgen. 

Aangepast met eigen logo

Alle zaken die nodig zijn voor het slagen van de actie, zoals advertenties, flyers, posters en leadboxflyers krijg je als digitale bestanden in je eigen stijl. Je kunt dus direct beginnen!

Scroll snel naar beneden voor meer informatie over de verschillende acties.

Samen Fit

Ook op afstand samen fit!

Samen fit worden op afstand. Je deelnemers gaan in groepsverband – online – werken aan hun gezondheid. Ze ondersteunen elkaar om gezond te eten, meer te bewegen en beter te relaxen.

Wat houdt het in?

Deze campagne kan aangeboden worden per 4 weken. Je ontvangt PowerPoint-presentaties als input voor de wekelijkse online meetings. Ook krijg je gepersonaliseerd beeldmateriaal voor op Facebook, Instagram, website en voor in een mailing zodat je je deelnemers via diverse kanalen kunt bereiken.

De Afvalrace

Met een team is het leuker!

Met de inzet van dit concept hebben je deelnemers de kans om in groepsverband de eerste stappen te zetten naar een nieuwe leefstijl. Het wedstrijdelement maakt het daarnaast extra leuk en motiverend: samen de strijd aan gaan om zo veel mogelijk kilo’s kwijt te raken. We zien dat deelnemers elkaar daarbij écht aanmoedigen en een steuntje in de rug geven. De weekmenu’s zijn makkelijk te volgen en bevatten boodschappenlijstjes met benodigde producten voor die week. De boodschappen zijn zelfs direct te bestellen!

Wat houdt het in?

Je maakt gebruik van het draaiboek, organiseert voorlichtingsavonden en zet het programma in ondersteund door groepstrainingen. Ook ontvang je gepersonaliseerd beeldmateriaal voor op Facebook, Instagram, website en voor in een mailing zodat je je deelnemers via diverse kanalen kunt bereiken.

Slank & Fit in 6 weken

Meer eten en meer bewegen

Met Slank en Fit in 6 weken gaan je deelnemers in groepsverband werken aan een gezond, slank en fit lichaam. Ook conditie opbouwen is een belangrijke doelstelling in deze 6 weken. Door gezamenlijk aan dezelfde doelen te werken is dit een succesvol traject! Conditie en kracht verbetert, lichaamsvet verlaagt. Méér eten en méér bewegen zorgt voor resultaat!

Wat houdt het in?

Je deelnemers gaan in teamverband een traject van 6 weken aan. In die 6 weken krijgen ze ook 1 workshop. Je ontvangt het draaiboek, de PowerPoint voor de informatieavond, informatie voor de workshop en gepersonaliseerd beeldmateriaal voor op Facebook, Instagram, website en voor in een mailing zodat je je deelnemers via diverse kanalen kunt bereiken.

Christmas Countdown

Gezonder leven in de 8 weken richting kerst

Met de Christmas Countdown gaan je deelnemers individueel werken aan een gezondere leefstijl. Met behulp van coachgesprekken en wekelijkse challenges via de mail gaan je deelnemers 8 weken lang leren over gezond eten, bewegen, ontspannen, slim boodschappen doen, voldoende drinken en nog veel meer.

Wat houdt het in?

Je deelnemers gaan individueel een traject van 8 weken aan. In die 8 weken krijgen ze een intake, tussengesprekken en wekelijkse challenges. Je ontvangt het draaiboek, een marketingplanning, mailings voor de 8 challenges en gepersonaliseerd beeldmateriaal voor op Facebook, Instagram en website.

60 Day Happy New You

Goede voornemens nu echt volhouden!

De ideale campagne om in januari in te zetten. Door een individueel traject van 60 dagen aan te gaan met meerdere coach- en meetmomenten zal je deelnemer nu echt kunnen werken aan de goede voornemens voor het nieuwe jaar. Door de lange duur van het traject krijgt je deelnemer daarnaast de tijd om nieuw gedrag aan te leren.

Wat houdt het in?

Je ontvangt het draaiboek, de PowerPoint voor de informatieavond en gepersonaliseerd beeldmateriaal voor op Facebook, Instagram, website en voor in een mailing zodat je je deelnemers via diverse kanalen kunt bereiken.

50 Day Summer Shape-Up

In 50 dagen fit voor de zomer

Met de 50 Day Summer Shape-up gaan je deelnemers individueel aan de slag. Op een verantwoorde manier leren ze écht werk te maken van hun goede voornemens, fit de zomer in! Gedurende deze 50 dagen gaan je deelnemers dagelijks werken aan een gezondere leefstijl met behulp van de voedingslijsten en voldoende sporten.

Wat houdt het in?

Het draaiboek en de PowerPoint presentatie worden aangeleverd en zorgen ervoor dat je direct weet welke stappen je kunt nemen om deze campagne in te zetten. Ook ontvang je gepersonaliseerd beeldmateriaal voor op Facebook, Instagram, website en voor in een mailing zodat je je deelnemers via diverse kanalen kunt bereiken. Deze actie is ideaal om in te zetten wanneer de zomermaanden in zicht komen.

Beweeg Meer In 5 Weken

Stap voor stap beter leren bewegen

Met de Beweeg Meer In 5 Weken campagne leer je deelnemers in 5 weken tijd en in groepsverband hoe zij energieker, fitter en sterker kunnen worden door meer te bewegen. Samen aan de slag om méér te bewegen en meer resultaat te behalen! Deze campagne staat ook voor het bereiken van een gezonder BMI, Body Mass Index. Hierbij geldt “meten is weten”. Aan de hand van middelomtrek, gewicht, fitheidscijfer en de Nederlandse Beweegnorm gaan deelnemers stappen maken naar een actievere leefstijl.

Wat houdt het in?

Je deelnemers gaan in teamverband een traject van 5 weken aan. In die 5 weken krijgen ze ook 1 workshop. Je ontvangt het draaiboek, de PowerPoint voor de informatieavond, informatie voor de workshop en gepersonaliseerd beeldmateriaal voor op Facebook, Instagram, website en voor in een mailing zodat je je deelnemers via diverse kanalen kunt bereiken.

Thuischallenge

Coachen op afstand!

Met behulp van de Thuischallenge motiveer je deelnemers om op een laagdrempelige manier thuis aan hun fitheid te werken. Op afstand coach jij je deelnemers naar een gezond voedingspatroon en bied je laagdrempelige sportoefeningen. Dit speciale traject is ideaal om aan te bieden aan deelnemers die niet naar de sportschool kunnen komen.

Wat houdt het in?

Je ontvangt gepersonaliseerd beeldmateriaal voor op Facebook, Instagram, website en voor in een mailing zodat je je deelnemers via diverse kanalen kunt bereiken. Als zij gebruik willen maken van de actie dan vullen ze een kort intakeformulier voor je in. Op basis daarvan stel je op maat gemaakte weekmenu’s samen. Het kant-en-klare 6 weken bodyweight-trainingsschema voor thuis sluit hierop aan. Deelnemers geven wekelijks hun gewicht en buikomvang door. Coaching doe je gemakkelijk op afstand via videobellen (zoals FaceTime, WhatsApp of Skype).

Gratis demo aanvragen

Vul het formulier in en we leggen je graag uit wat BenFit allemaal kan met behulp van de gratis demo.