Balansdag 
Wij dachten eerder aan een balansleven

 


Balans tussen inspanning en ontspanning

 

BenFit zorgt dat je heel bewust gaat werken aan de balans tussen inspanning en ontspanning. Wil je fit zijn én blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Daarom ga je tijd maken om te relaxen en werken aan je mentale gezondheid. Je gaat tijd voor ontspanning inbouwen in jouw leven en regelmatig heel bewust kiezen voor een moment voor jezelf.

Gezond leven, een fit lichaam creëren, een gezond gewicht bereiken, het is binnen handbereik met BenFit !

Onderschat de kracht van jouw denkwijze niet: geloof dat jij jouw doel gaat bereiken en je zult slagen. Daarom staat positief denken tijdens jouw BenFit programma centraal. Positief in het leven staan, is meer genieten, lekkerder in je vel zitten en kun je meer aan. Het maakt je optimistisch en sterk, je ziet de mogelijkheden en je grijpt elke kans aan om jouw doel te verwezenlijken.

Het BenFit relaxadvies in combinatie met voedings- beweegadvies,  ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over ontspanning, positief denken en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe relaxpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Voedingsadvies en Gezond bewegen.

 


Relax nieuws

Relax
CBD-olie

CBD-olie, oftewel cannabidiol, wordt steeds bekender. Het wordt gemaakt van de wietplant en er zijn veel fabels over. Het is een fabel dat CBD-olie en wietolie hetzelfde zijn, en dat het verslavend is of je er high van wordt, en het is een fabel dat het bij iedereen werkt. CBD-olie kan gezondheidsklachten en symptomen verminderen maar niet genezen.


 

Ontspanningsoefening achter de PC


Het verhaal van Henja

Ik voel me een ander mens.