BenFit is een vast onderdeel van ons concept. We werken met lifestyletrajecten van 12 weken waarin we BenFit, het sporten en de 3Dscan combineren. De resultaten zijn erg goed. Het coachprogramma werkt snel en eenvoudig. We kunnen de voedingslijsten afstemmen op de behoefte van onze deelnemers.
lees meer

‘Ik zou het programma aan iedere ondernemer aanraden’Dirk en Cindy, coaches Sportstudio Dokkum

Met mijn zus run ik Sorella Beauty en was ik ook op zoek naar een voedingsconcept, waar de voedingsplannen automatisch gemaakt worden, maar niet alleen via een app. Via een social media-advertentie kwam ik BenFit tegen. Na een demo was ik gelijk overtuigd.
lees meer

Ik combineer mijn beauty behandelingen succesvol met BenFitDebora, coach Sorella Beauty

Als voedingscoach was ik op zoek naar een voedingsconcept, niet met proteïne voeding maar met natuurlijke voedingsproducten. Zeker ook omdat er heel veel werk ging zitten in het handmatig maken van de wekelijkse voedingsplannen voor mijn klanten.
lees meer

Als voedingscoach was ik op zoek naar een voedingsconceptMaika, coach FitfoodMaika

Met het programma geef je deelnemers weer structuur in hun voedingspatroon. De menu’s zijn zeer gevarieerd en veelzijdig. Ik gebruik het zelf ook regelmatig om inspiratie op te doen. De seizoensproducten die in de menu’s geadviseerd worden zijn een toevoeging.
lees meer

Met BenFit geef je deelnemers structuur in hun voedingspatroon.Mariët, coach Fitness Aalsmeer

BenFit werkt voor ons heel gemakkelijk. Vooral in combinatie met de E-gym werkt het ontzettend goed. Het programma blijft zich ook goed door ontwikkelen en luistert naar de vragen vanuit de coaches en leden. Het koppelen van partners is bijvoorbeeld een mooie functie waarbij koppels of familieleden elkaar motiveren met dezelfde recepten.
lees meer

BenFit werkt voor ons heel gemakkelijk, vooral met E-gymJolanda, coach Healthclub45

Met dit programma kun je gewoon normaal eten, wil je een keer uiteten gaan dan kan dit gewoon. Je compenseert dit later op andere dagen. Je kunt makkelijk alles in 1 app terugvinden (boodschappen lijstje, weekmenu, eventueel andere voedingsopties). Als coach is het makkelijk omdat je een duidelijk handvat hebt waarmee je iemand kunt begeleiden.
lees meer

Met BenFit kun je gezond afvallen, op gewicht blijven of bijkomenSanne, coach Bodyline Healthcenter

De software van BenFit doet het grote denkwerk waardoor ik in een handomdraai menu’s op maat heb gemaakt. Het grote voordeel vind ik vooral dat klanten zelf dingen kunnen wijzigingen in de gerechten. Dit geeft ze vrijheid om te kiezen wat ze lekker vinden en de mogelijkheid om te leren wat gezonde vervangopties zijn.
lees meer

De software van BenFit maakt in een handomdraai menu’s op maatChristian, coach Personal Fitness Tilburg

Na de online opleiding half augustus ben ik op 1 september gestart als coach met het BenFit Lifestyleprogramma. Tijdens de opleiding leer je hoe het programma werkt, maar door met het programma te werken komen er af en toe wat vragen, waarbij ik het antwoord niet direct wist. Dankzij de snelle en deskundige antwoorden..
lees meer

“Hele goede service van BenFit mede dankzij de helpdesk”Katrien, coach Move 2 get fit

In ons centrum werken we met verschillende concepten, waar we marketing tools van hebben gekregen. Net als bij BenFit zijn ook alle marketing tools beschikbaar, via de coach omgeving van het programma. Alles is al ontwikkeld voor de clubs, van foto’s – logo’s – presentaties – teksten voor de website – advertenties – etc…
lees meer

“Dankzij een goed contact en planning is BenFit bij ons succesvol”Ingrid, coach
Inter Fitness center Buggenhout

Wij gebruiken BenFit voornamelijk als ondersteuning om de deelnemers te begeleiden naar een gezondere levensstijl. Tijdens gesprekken met de deelnemers is een veel voorkomend probleem dat het gewicht verliezen niet gaat zoals ze graag zouden willen. Hier springen wij dan op in door BenFit te adviseren.
lees meer

“Begeleiden naar een gezondere levensstijl”Marleen, coach
PHC Totaal Vitaal

Sinds juni 2019 zijn we bij Lifestyle Center Laarbeek gestart met het aanbieden van het Benfit-programma. Ondertussen hebben we al meer dan 80 deelnemers individueel begeleid op de weg naar een gezondere leefstijl. Hierbij behaalden deelnemers in de eerste fase van 10 weken al geweldige resultaten.
lees meer

“Verantwoord afvallen op persoonlijke wijze”Sandra, coach
Diëtist Lifestyle Center Laarbeek

BenFit is een programma dat gebaseerd is op het `gewone` gezonde eten waarbij zeer zeker gedacht wordt aan de gezinssituatie.

Ook blijft BenFit zich vernieuwen met bijvoorbeeld een erg handige app welke gekoppeld is aan je voedingsschema, er wordt gedacht aan de vegetariërs onder ons of aan degene met een lactose intolerantie.
lees meer

Er wordt gedacht aan de gezinssituatieMiriam Oremans, Coach
2BeFit4Life