Met de software van BenFit kun je patiënten in een handomdraai voorzien van persoonlijke beweeg- en voedingsadviezen die verantwoord en eigentijds zijn.

Met makkelijke weekmenu’s help jij patiënten met een behandelplan op maat om af te vallen en opnieuw in balans te komen. Als fysiotherapeut heb je een belangrijke rol in het herkennen van symptomen van prediabetes en als BenFit-coach heb jij de tools om aan de slag te gaan. Je kunt terugvallen op diëtisten achter de helpdesk en deelnemen aan verdiepingsopleidingen.
Met BenFit houd je voldoende tijd over om patiënten met overgewicht echt te coachen. Met ons evidence-based programma behaal je uitstekende resultaten en garandeer je kwaliteit voor jouw praktijk.

fysiotherapeut in praktijk

Volledige ondersteuning

Om je patiënten extra te motiveren en het BenFit-programma een boost te geven kun je onze kant-en-klare marketingacties gebruiken. Deze acties worden volledig uitgewerkt en gepersonaliseerd met een draaiboek, PowerPoint, documenten voor flyers en posters. Betrek bestaande en nieuwe patiënten met voedinggerelateerde gezondheidsprobemen bij het programma.
Met het gebruik van een BenFit actie kun je direct van start! Kijk snel verder naar het aanbod en kies een actie die past binnen jouw praktijk, visie en wensen.

Gratis Demo aanvragen >

Trainingsschema’s

Voldoende beweging en een gezonder eetpatroon zijn twee belangrijke factoren om klachten aan het houdings- en of bewegingsapparaat  en overgewicht te voorkomen.

Worden de patiënten in het dagelijkse leven belemmerd in hun beweging? Ondervinden zij hinder vanwege chronische klachten of moeten zij revalideren na een operatie? Dan is fysiotherapie de manier van behandelen! Met onze trainingsschema’s of met jouw eigen filmmateriaal geef jij als therapeut de juiste voorlichting met een behandeling. Fysiotherapie en voedingsbegeleiding, de ideale combinatie en voor elk lichaam een oplossing op maat!

Gratis Demo aanvragen >
vrouw op roeimachine met fysiotherapeut ernaast

Gratis demo aanvragen

Vul het formulier in en we leggen je graag uit wat BenFit allemaal voor jouw fysiotherapiepraktijk kan betekenen.

    Nieuwe lead via pagina Benfit voor fysiotherapiepraktijken:

    BenFit partners

    Ervaringen van coaches