Met de software van BenFit geef je ‘in no time’ voedingsadviezen die waardevol zijn voor de deelnemer en extra inkomen opleveren voor de sportschool.

Met makkelijke weekmenu’s help jij je leden met afvallen, spiermassa opbouwen en opnieuw in balans komen. Met BenFit kun je de tijd nemen om je deelnemer echt te coachen. De BenFit-coachmiddag geeft jou de juiste tools om aan de slag te gaan. Je kunt terugvallen op diëtisten achter de helpdesk en deelnemen aan verdiepingsopleidingen.

Met de juiste coaching halen deelnemers aan het programma goede resultaten en creëer je ambassadeurs voor jouw onderneming. Onze complete marketingconcepten met jouw logo liggen voor je klaar, maar je mag ook je eigen concept opzetten waarin BenFit je ondersteunt.

marketingacties BenFit

Volledige ondersteuning

Om het BenFit-programma een boost te geven in je sportschool kun je gebruik maken van één van onze marketingacties. De marketingacties worden volledig uitgewerkt en gepersonaliseerd toegestuurd. Met onze hulp, met een draaiboek, PowerPoint en documenten voor flyers en posters zet je het programma in. Met BenFit als extra verdienmodel help je bestaande leden en trek je ook nog eens nieuwe leden aan.

Met het gebruik van een BenFit marketingactie kun je direct van start! Kijk snel verder naar het aanbod en kies een actie die past bij een bepaald seizoen of bij een afvalprogramma dat je in jouw sportschool aanbiedt.

Gratis Demo aanvragen >

Trainingsschema’s

Het lifestyleprogramma van BenFit focust zich naast voeding ook op beweging en relaxen. BenFit heeft als unieke toevoeging een workoutbuilder waarbij jij workouts kunt inplannen voor jouw leden. Denk hierbij aan: homeworkouts, fitness- en yoga-oefeningen.
Je kunt natuurlijk zelf eenvoudig schema’s maken óf kiezen uit onze database van meer dan 300 oefeningen en trainingsschema’s. Op deze manier hebben jouw leden in 1 app alles zitten.

Gratis Demo aanvragen >
twee sporters die elkaar een high five geven

Gratis demo aanvragen

Vul het formulier in en we leggen je graag uit wat BenFit allemaal voor jouw sportschool kan betekenen.

    BenFit partners

    Ervaringen van coaches