Deelneemster Kaylee is bij @healthclub45_meteren 15,1 kilo afgevallen met het BenFit programma onder leiding van coach Jolanda.
read more

9 kilo eraf in 10 weken!Debby, deelnemer
The Gym Huissen

Das Sportstudio Dokkum ist seit 2016 mit BenFit erfolgreich. Die Besitzer Dirk und Cindy erklären warum:

“BenFit ist ein fester Bestandteil unseres Konzepts. Wir arbeiten mit 12-wöchigen Lifestyle-Programmen, in denen wir BenFit, das Training und den 3D-Scan kombinieren. Die Ergebnisse sind sehr gut.

Das Coaching-Programm funktioniert schnell und einfach. Wir können die Ernährungspläne an die Bedürfnisse unserer Teilnehmer anpassen. Die BenFit-App ist sehr benutzerfreundlich für die Teilnehmer und bietet einen guten Einblick in die Vielfalt eines gesunden Ernährungsmusters.

Neben den Einnahmen aus den 12-Wochen-Programmen schaffen wir mit BenFit auch Botschafter für das Studio. Die guten Ergebnisse führen zu Mundpropaganda und bringen neue Sportler in unser Studio.

Ich würde das Programm jedem Unternehmer empfehlen.”

 

Sportcentrum Dokkum
read more

‘Ich würde das Programm jedem Unternehmer empfehlen.’Dirk und Cindy, Inhaber(in)

Die breite Palette an Funktionen, die BenFit bietet, zusammen mit der benutzerfreundlichen Anwendung, erleichtert unseren Mitgliedern die Nutzung der Plattform erheblich. In Verbindung mit dem E-Gym-Training führt dies zu ausgezeichneten Ergebnissen.

Fitwerk Ochtrup - Sina

‘In Verbindung mit dem E-Gym-Training führt dies zu ausgezeichneten Ergebnisse.’Sina, Gesundheitsmanagerin

Das BenFit Ernährungs-Coaching ist sehr einfach und gut in unser Studioangebot zu integrieren. In Kombination mit einem angepassten Training haben alle unsere Mitglieder sehr gute Ergebnisse erzielt.
Der Informationsaustausch mit BenFit funktioniert einwandfrei und Verbesserungsvorschläge werden schnell umgesetzt. Alles in Allem sind wir sehr glücklich uns für BenFit entschieden zu haben.

Tucherfit

‘Alle Mitglieder haben sehr gute Ergebnisse erzielt.’Thorsten, Studioleitung

BenFit is een vast onderdeel van ons concept. We werken met lifestyletrajecten van 12 weken waarin we BenFit, het sporten en de 3Dscan combineren. De resultaten zijn erg goed. Het coachprogramma werkt snel en eenvoudig. We kunnen de voedingslijsten afstemmen op de behoefte van onze deelnemers.
read more

‘Ik zou het programma aan iedere ondernemer aanraden’Dirk en Cindy, coaches Sportstudio Dokkum

Met mijn zus run ik Sorella Beauty en was ik ook op zoek naar een voedingsconcept, waar de voedingsplannen automatisch gemaakt worden, maar niet alleen via een app. Via een social media-advertentie kwam ik BenFit tegen. Na een demo was ik gelijk overtuigd.
read more

Ik combineer mijn beauty behandelingen succesvol met BenFitDebora, coach Sorella Beauty

Als voedingscoach was ik op zoek naar een voedingsconcept, niet met proteïne voeding maar met natuurlijke voedingsproducten. Zeker ook omdat er heel veel werk ging zitten in het handmatig maken van de wekelijkse voedingsplannen voor mijn klanten.
read more

Als voedingscoach was ik op zoek naar een voedingsconceptMaika, coach FitfoodMaika

Deelneemster Kaylee is bij @healthclub45_meteren 15,1 kilo afgevallen met het BenFit programma onder leiding van coach Jolanda.
read more

Ik viel 15 kilo af<br>met BenFitKaylee, deelnemer
Healthclub45 Meteren

Met het programma geef je deelnemers weer structuur in hun voedingspatroon. De menu’s zijn zeer gevarieerd en veelzijdig. Ik gebruik het zelf ook regelmatig om inspiratie op te doen. De seizoensproducten die in de menu’s geadviseerd worden zijn een toevoeging.
read more

Met BenFit geef je deelnemers structuur in hun voedingspatroon.Mariët, coach Fitness Aalsmeer

Rick heeft de afgelopen 12 weken keihard gewerkt om dit resultaat te behalen en is maar liefst 10 kilo afgevallen. Niet alleen aan zijn figuur zie je duidelijk verschil, maar ook in de brede glimlach!
read more

10 kilo lichter een brede glimlach rijkerRick, deelnemer
Allways Fit Studio Spijkenisse

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat ik gestart ben met het BenFit-programma bij voedingscoach Angeliek. Ik woog toen 69,5 kg en dat was voor mij echt te veel. Ik voelde mij er niet lekker bij, zat niet goed in mijn vel, ondanks het vele sporten wat ik al bij sportcentrum De Studio deed. Iets in mij zei; ”Wilma, dit kun je niet meer alleen”.
read more

Iets in mij zei; ”Wilma, dit kun je niet meer alleen”Wilma, deelnemer De studio Elst

BenFit werkt voor ons heel gemakkelijk. Vooral in combinatie met de E-gym werkt het ontzettend goed. Het programma blijft zich ook goed door ontwikkelen en luistert naar de vragen vanuit de coaches en leden. Het koppelen van partners is bijvoorbeeld een mooie functie waarbij koppels of familieleden elkaar motiveren met dezelfde recepten.
read more

BenFit werkt voor ons heel gemakkelijk, vooral met E-gymJolanda, coach Healthclub45