Deelneemster Kaylee is bij @healthclub45_meteren 15,1 kilo afgevallen met het BenFit programma onder leiding van coach Jolanda.
read more

Ik viel 15 kilo af met BenFitKaylee, deelnemer
Healthclub45 Meteren

Met het programma geef je de deelnemers weer structuur in hun voedingspatroon. De menu’s zijn zeer gevarieerd en veelzijdig. Ik gebruik het zelf ook regelmatig om inspiratie op te doen. De seizoensproducten die in de menu’s geadviseerd worden zijn een mooie toevoeging.
read more

Met BenFit geef je deelnemers weer structuur in hun voedingspatroon.Mariët, coach
Fitness Aalsmeer

Rick heeft de afgelopen 12 weken keihard gewerkt om dit resultaat te behalen en is maar liefst 10 kilo afgevallen. Niet alleen aan zijn figuur zie je duidelijk verschil, maar ook in de brede glimlach!
read more

10 kilo lichter een brede glimlach rijkerRick, deelnemer
Allways Fit Studio Spijkenisse

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat ik gestart ben met het BenFit-programma bij voedingscoach Angeliek. Ik woog toen 69,5 kg en dat was voor mij echt te veel. Ik voelde mij er niet lekker bij, zat niet goed in mijn vel, ondanks het vele sporten wat ik al bij sportcentrum De Studio deed. Iets in mij zei; ”Wilma, dit kun je niet meer alleen”.
read more

Iets in mij zei; ”Wilma, dit kun je niet meer alleen”Wilma, deelnemer
De studio Elst

BenFit werkt voor ons heel gemakkelijk. Vooral in combinatie met de E-gym werkt het ontzettend goed. Het programma blijft zich ook goed door ontwikkelen en luistert naar de vragen vanuit de coaches en leden. Het koppelen van partners is bijvoorbeeld een mooie functie waarbij koppels of familieleden elkaar motiveren met dezelfde recepten.
read more

BenFit werkt voor ons heel gemakkelijk, vooral met E-gymJolanda, coach
Healthclub45

Met dit programma kun je gewoon normaal eten, wil je een keer uiteten gaan dan kan dit gewoon. Je compenseert dit later op andere dagen. Je kunt makkelijk alles in 1 app terugvinden (boodschappen lijstje, weekmenu, eventueel andere voedingsopties). Als coach is het makkelijk omdat je een duidelijk handvat hebt waarmee je iemand kunt begeleiden.
read more

Met BenFit kun je gezond afvallen, op gewicht blijven of bijkomenSanne, coach
Bodyline Healthcenter

De software van BenFit doet het grote denkwerk waardoor ik in een handomdraai menu’s op maat heb gemaakt. Het grote voordeel vind ik vooral dat klanten zelf dingen kunnen wijzigingen in de gerechten. Dit geeft ze vrijheid om te kiezen wat ze lekker vinden en de mogelijkheid om te leren wat gezonde vervangopties zijn.
read more

De software van BenFit maakt in een handomdraai menu’s op maatChristian, coach
Personal Fitness Tilburg

Het programma bevalt super goed! Ik heb ook totaal geen honger – ik krijg zelfs soms mijn eten niet op omdat het best veel is wat je mag eten. In de eerste week ben ik twee kilo kwijt, natuurlijk is het ook een beetje vocht, maar mentaal geeft dit natuurlijk wel een boost. Bij mij hebben ze gekozen voor eiwitrijk.
read more

Mijn familie had niet eens door dat ik een programma aan het volgen benFranka, deelnemer
Bodyline Healthcenter

Het zat al een tijdje in mijn hoofd om te gaan beginnen met afvallen. Eerst heb ik diverse pogingen gedaan met verschillende diëten en/of weinig eten maar ik kwam steeds in de verleiding met lekker eten en een drankje en ik dacht ik ben er klaar mee en wil van mijn kilo’s af. Ik voelde me er niet lekker meer bij.
read more

Ik viel na de eerste week al af en ik had totaal geen hongergevoelTineke, deelnemer
Sportcentrum de studio

Ik ben begonnen met E-fit eind September 2021. Mijn doel was om gewicht te verliezen, minder pijn in mijn onderrug te hebben en mijn conditie te verbeteren en dat dan ook nog in 20 minutes max. per keer. Ik heb gebruik gemaakt van de welkoms actie van E-fit 1 keer per week met voedingsadvies voor 10 weken.
read more

In totaal ben ik 13.4 kilo afgevallen en ben ik heel wat cm kwijtGeraldine, deelnemer
E-fitclub Hillegom

Begin maart zat ik, zoals ik het zelf maar noem, in een behoorlijke Corona-dip. Ik zat zowel fysiek als mentaal niet lekker in m’n vel en had iets nodig waar ik weer even voor moest knokken, een nieuwe uitdaging. Via GoHealth ben ik, onder begeleiding van voedingscoach Mike, het BenFit-dieet gaan volgen. Eigenlijk niet echt een dieet…
read more

Wat een gezonde levensstijl wel niet met je doet!Miryam, deelnemer
GoHealth Clubs Rijnsburg

6 Maanden geleden ben ik dit avontuur begonnen, wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Het heeft mij fysiek én mentaal een sterker persoon gemaakt. Ik ben zelfverzekerder geworden en fitter. Dit had ik niet alleen kunnen doen. Met de hulp van Anita (en PT van Victor) heb ik het allemaal bereikt. Van de motiverende woorden van Anita…
read more

Na 6 maanden hard werken ben ik 11 kilo afgevallen en 15 cm kwijtPepijn, deelnemer
SGZ Sport & Wellness