BenFit is een vast onderdeel van ons concept. We werken met lifestyletrajecten van 12 weken waarin we BenFit, het sporten en de 3Dscan combineren. De resultaten zijn erg goed. Het coachprogramma werkt snel en eenvoudig. We kunnen de voedingslijsten afstemmen op de behoefte van onze deelnemers.
read more

‘Ik zou het programma aan iedere ondernemer aanraden’Dirk en Cindy, coaches Sportstudio Dokkum

Met mijn zus run ik Sorella Beauty en was ik ook op zoek naar een voedingsconcept, waar de voedingsplannen automatisch gemaakt worden, maar niet alleen via een app. Via een social media-advertentie kwam ik BenFit tegen. Na een demo was ik gelijk overtuigd.
read more

Ik combineer mijn beauty behandelingen succesvol met BenFitDebora, coach Sorella Beauty

Als voedingscoach was ik op zoek naar een voedingsconcept, niet met proteïne voeding maar met natuurlijke voedingsproducten. Zeker ook omdat er heel veel werk ging zitten in het handmatig maken van de wekelijkse voedingsplannen voor mijn klanten.
read more

Als voedingscoach was ik op zoek naar een voedingsconceptMaika, coach FitfoodMaika

Deelneemster Kaylee is bij @healthclub45_meteren 15,1 kilo afgevallen met het BenFit programma onder leiding van coach Jolanda.
read more

Ik viel 15 kilo af<br>met BenFitKaylee, deelnemer
Healthclub45 Meteren

Met het programma geef je deelnemers weer structuur in hun voedingspatroon. De menu’s zijn zeer gevarieerd en veelzijdig. Ik gebruik het zelf ook regelmatig om inspiratie op te doen. De seizoensproducten die in de menu’s geadviseerd worden zijn een toevoeging.
read more

Met BenFit geef je deelnemers structuur in hun voedingspatroon.Mariët, coach Fitness Aalsmeer

Rick heeft de afgelopen 12 weken keihard gewerkt om dit resultaat te behalen en is maar liefst 10 kilo afgevallen. Niet alleen aan zijn figuur zie je duidelijk verschil, maar ook in de brede glimlach!
read more

10 kilo lichter een brede glimlach rijkerRick, deelnemer
Allways Fit Studio Spijkenisse

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat ik gestart ben met het BenFit-programma bij voedingscoach Angeliek. Ik woog toen 69,5 kg en dat was voor mij echt te veel. Ik voelde mij er niet lekker bij, zat niet goed in mijn vel, ondanks het vele sporten wat ik al bij sportcentrum De Studio deed. Iets in mij zei; ”Wilma, dit kun je niet meer alleen”.
read more

Iets in mij zei; ”Wilma, dit kun je niet meer alleen”Wilma, deelnemer
De studio Elst

BenFit werkt voor ons heel gemakkelijk. Vooral in combinatie met de E-gym werkt het ontzettend goed. Het programma blijft zich ook goed door ontwikkelen en luistert naar de vragen vanuit de coaches en leden. Het koppelen van partners is bijvoorbeeld een mooie functie waarbij koppels of familieleden elkaar motiveren met dezelfde recepten.
read more

BenFit werkt voor ons heel gemakkelijk, vooral met E-gymJolanda, coach Healthclub45

Met dit programma kun je gewoon normaal eten, wil je een keer uiteten gaan dan kan dit gewoon. Je compenseert dit later op andere dagen. Je kunt makkelijk alles in 1 app terugvinden (boodschappen lijstje, weekmenu, eventueel andere voedingsopties). Als coach is het makkelijk omdat je een duidelijk handvat hebt waarmee je iemand kunt begeleiden.
read more

Met BenFit kun je gezond afvallen, op gewicht blijven of bijkomenSanne, coach Bodyline Healthcenter

De software van BenFit doet het grote denkwerk waardoor ik in een handomdraai menu’s op maat heb gemaakt. Het grote voordeel vind ik vooral dat klanten zelf dingen kunnen wijzigingen in de gerechten. Dit geeft ze vrijheid om te kiezen wat ze lekker vinden en de mogelijkheid om te leren wat gezonde vervangopties zijn.
read more

De software van BenFit maakt in een handomdraai menu’s op maatChristian, coach Personal Fitness Tilburg

Het programma bevalt super goed! Ik heb ook totaal geen honger – ik krijg zelfs soms mijn eten niet op omdat het best veel is wat je mag eten. In de eerste week ben ik twee kilo kwijt, natuurlijk is het ook een beetje vocht, maar mentaal geeft dit natuurlijk wel een boost. Bij mij hebben ze gekozen voor eiwitrijk.
read more

Mijn familie had niet eens door dat ik een programma aan het volgen benFranka, deelnemer
Bodyline Healthcenter

Het zat al een tijdje in mijn hoofd om te gaan beginnen met afvallen. Eerst heb ik diverse pogingen gedaan met verschillende diëten en/of weinig eten maar ik kwam steeds in de verleiding met lekker eten en een drankje en ik dacht ik ben er klaar mee en wil van mijn kilo’s af. Ik voelde me er niet lekker meer bij.
read more

Ik viel na de eerste week al af en ik had totaal geen hongergevoelTineke, deelnemer
Sportcentrum de studio