Deelneemster Kaylee is bij @healthclub45_meteren 15,1 kilo afgevallen met het BenFit programma onder leiding van coach Jolanda.
read more

9 kilo eraf in 10 weken!Debby, deelnemer
The Gym Huissen

Deelneemster Kaylee is bij @healthclub45_meteren 15,1 kilo afgevallen met het BenFit programma onder leiding van coach Jolanda.
read more

Ik viel 15 kilo af<br>met BenFitKaylee, deelnemer
Healthclub45 Meteren

Rick heeft de afgelopen 12 weken keihard gewerkt om dit resultaat te behalen en is maar liefst 10 kilo afgevallen. Niet alleen aan zijn figuur zie je duidelijk verschil, maar ook in de brede glimlach!
read more

10 kilo lichter een brede glimlach rijkerRick, deelnemer
Allways Fit Studio Spijkenisse

Het programma bevalt super goed! Ik heb ook totaal geen honger – ik krijg zelfs soms mijn eten niet op omdat het best veel is wat je mag eten. In de eerste week ben ik twee kilo kwijt, natuurlijk is het ook een beetje vocht, maar mentaal geeft dit natuurlijk wel een boost. Bij mij hebben ze gekozen voor eiwitrijk.
read more

Mijn familie had niet eens door dat ik een programma aan het volgen benFranka, deelnemer
Bodyline Healthcenter

Het zat al een tijdje in mijn hoofd om te gaan beginnen met afvallen. Eerst heb ik diverse pogingen gedaan met verschillende diëten en/of weinig eten maar ik kwam steeds in de verleiding met lekker eten en een drankje en ik dacht ik ben er klaar mee en wil van mijn kilo’s af. Ik voelde me er niet lekker meer bij.
read more

Ik viel na de eerste week al af en ik had totaal geen hongergevoelTineke, deelnemer
Sportcentrum de studio

Ik ben begonnen met E-fit eind September 2021. Mijn doel was om gewicht te verliezen, minder pijn in mijn onderrug te hebben en mijn conditie te verbeteren en dat dan ook nog in 20 minutes max. per keer. Ik heb gebruik gemaakt van de welkoms actie van E-fit 1 keer per week met voedingsadvies voor 10 weken.
read more

In totaal ben ik 13.4 kilo afgevallen en ben ik heel wat cm kwijtGeraldine, deelnemer
E-fitclub Hillegom

Begin maart zat ik, zoals ik het zelf maar noem, in een behoorlijke Corona-dip. Ik zat zowel fysiek als mentaal niet lekker in m’n vel en had iets nodig waar ik weer even voor moest knokken, een nieuwe uitdaging. Via GoHealth ben ik, onder begeleiding van voedingscoach Mike, het BenFit-dieet gaan volgen. Eigenlijk niet echt een dieet…
read more

Wat een gezonde levensstijl wel niet met je doet!Miryam, deelnemer
GoHealth Clubs Rijnsburg

6 Maanden geleden ben ik dit avontuur begonnen, wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Het heeft mij fysiek én mentaal een sterker persoon gemaakt. Ik ben zelfverzekerder geworden en fitter. Dit had ik niet alleen kunnen doen. Met de hulp van Anita (en PT van Victor) heb ik het allemaal bereikt. Van de motiverende woorden van Anita…
read more

Na 6 maanden hard werken ben ik 11 kilo afgevallen en 15 cm kwijtPepijn, deelnemer
SGZ Sport & Wellness

Door te werken met BenFit bespaar ik een hoop tijd die ik in mijn leden kan investeren. Het coachprogramma is gebruiksvriendelijk en biedt voor ieder wat wils. Mijn leden vinden BenFit makkelijk om te volgen. Ze halen veel houvast uit de menu’s ik leer ze met BenFit app om gezond te eten zonder dieet.
read more

“Met BenFit bespaar ik als personal trainer een hoop tijd”Sven, coach
Sven Personal Training

Met behulp van BenFit ben ik bijna 90kg afgevallen en lukt het me prima om op gewicht te blijven. In het verleden ben ik vaker afgevallen, maar nooit met een blijvend resultaat. De diëten die ik probeerde hield ik niet vol en de kilo’s kwamen er net zo hard weer bij. Bovendien voelde ik me niet gezonder met zo’n dieet.
read more

“Met BenFit ben ik bijna 90 kg afgevallen!”Dittie, deelnemer
NLPT

Ik had het idee dat ik vrij regelmatig en vrij gezond at, veel water dronk en toch kwam ik in de loop van de jaren beetje bij beetje aan. Na 5 jaar was de maat vol en toen vond ik het zelf tijd worden om er iets aan te gaan doen. Het sporten lag ook al een jaar of 2 stil dus daar moest ook verandering in komen.
read more

Normaal eten en vaak veel meer dan ik gewend was!Saskia, deelnemer
PHC Totaal Vitaal

In 2010 ben ik op eigen kracht 20 kilo afgevallen en heb dat 5 jaar redelijk op peil weten te houden tot het laatste half jaar. Door mijn drukke werkzaamheden kwam sporten al snel op de laatste plaats te staan. ‘s Avonds moe thuis komen en mezelf dan niet meer naar de sportschool weten te slepen. Na de vakantie van zomer 2016, was de maat vol. Ik ging op de weegschaal staan en zag dat er 9 kilo was bijgekomen. De knop ging om en ik maakte een afspraak bij Medisport Etten-Leur.
Op 1 Augustus 2016 ging ik vol goede moed naar mijn eerste afspraak. Op de weegschaal ging ik de heftige confrontatie met mezelf aan. Een aantal zaken moesten mij van het hart. Ik ben deze zomer 50 jaar geworden, dus ik wilde wel lijnen maar toch ook blijven genieten. Mijn BenFit coach, Manon, begreep dat meteen en sprak met mij af dat ik 2 wijntjes in het weekend mocht drinken.

Op 2 Augustus 2016 was dus de eerste dag van mijn dieet en de menu´s die ik had gekregen maar op die dag is ook mijn man jarig en hij wilde graag uit eten. De eerste dag leek dus al een dilemma. Van Manon mocht ik wel uiteten, als ik maar bewuste keuzes zou maken. Ik bestelde vis maar de wijn liet ik staan. De eerste week viel ik al 8 ons af.
Zo gingen er 12 weken voorbij met elk weekend wel een etentje, reisje of feestje. Door bewuste keuzes te maken en met aanmoediging van Manon ben ik 9,5 kilo afgevallen! Eindelijk terug op mijn gewicht na mijn grote afvalrace van 6 jaar lang. Ik zit nu heerlijk in mijn vel en krijg veel complimenten. Mijn kleding zit weer lekker en ik voel me weer zelfverzekerd. Ik ben blij met mijn keuze voor BenFit. Het is een levensstijl en geen dieet. Je leert gevarieerd en lekker te eten. De begeleiding is geweldig! Mijn coach is één en al oor en positief.

Manon, hartelijk dank voor jouw geweldige steun!

Caroline


read more

Ik ben blij BenFit. Het is een levensstijl, geen dieet.Caroline, deelnemer
Medisport